Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3041952
26 Dec 21
Gledam i slušam druge porodice kako putuju, razgovaraju, dogovaraju se oko svega lepo i bez drame ili neke svađe i bude mi žao, jer su moji sušta suprotnost. Za svaki rođendan, slavu, ručak, praznik mora da bude svađe što kad se priprema što za vreme istih, to su tako odvratne psovke i dranje, često se dešavalo i da bace neku stvar po kući. Zamrzeo sam sve, od rođendana pa do nove godine i dalje zbog njih, toliko se osećam isceđenim zbog njihovih ispada, svađa i negativnosti. Ne učestvujem više ni u jednoj proslavi, sklonim se i pustim ih da "slave" kako to oni znaju, čak imaju obraza da mi nabijaju na nos i da mi govore kako sam dr*oš i negativac, vrhunac licemerstva. S vremena na vreme sednem u kola i vozim se satima gde god mi se ide ili se odvežem na neko mesto, sedim i razmišljam u tišini.
2212
46
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1109   •   osudujem 7259   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije