Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3046624
21 Jan 22
Ova situacija sa nesrećnim mladićem iz Hrvatske me je podsetila na moju najveću životnu traumu. Živimo u SAD-u već 28 godina, tu smo i osnovali porodicu (iako naravno posećujemo i familiju u Srbiji). Davne 2005 nam je mlađa kćerka nestala, nije se vratila iz škole. Nije bila ni u školi, ni sa drugaricama, niko od nastavnika ništa čudno nije video te smo odmah posle toga kontaktirali policiju. Srećom, kroz svega par sati su uspeli da na kamerama uoče zatamnjeno vozilo kako je par puta patroliralo oko škole, kao i da mu uđu u trag preko tablica; ispostavilo se da je vozilo izdato, nađen je lik, uhapšen a ćerka je nađena svezana u napuštenoj zgradi, srećom neozleđena. Lik je sarađivao sa grupom trgovaca ljudi; svi su osuđeni na 18 godina zatvora. Nakon brojnih razgovora, pažnje, poseta psihologu, mnogo ljubavi i više godina, mogu da kažem da mi su obe kćerke izrasle u predivna, sjajna, mentalno jaka bića koja nisu poklekla pred životnim traumama! Devojke, vi ste moje sve! ❤️
5563
80
84
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1109   •   osudujem 7259   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578128   •   osuđujem 11958   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5368   •   osuđujem 1787   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3065089

Na poslu sam često pod stresom. Seks mi je lek. Znam da će mnogi pomisliti da sam paćenica jer imam seks otprilike 3-5 puta nedeljno i to u 44oj godini. Mom mužu to ne smeta, a seks uglavnom imamo kas...(više)

odobravam 1223   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije