Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3065507
17 May 22
Imala sam jednu drugaricu koja mi je zauvek promenila život. Bila sam nesigurna, zatvorena, nisam znala šta ću od sebe, depresivna. A kada se ona pojavila, doživela sam nešto poput prosvetljenja, izvukla je iz mene sve ono što je bilo sakriveno, odnosno, to je spontano izašlo i pronašla sam sebe, i nastavila da se razvijam. Ne znam kako to radi, i da li je svesna da to radi, ali to se svima desi pored nje. Kao da se ljudima desi neki prasak iz kog izlaze oni sami, ogoljeni, pred njom kada se pojavi. Neki čudan dar. Dan danas ne mogu da shvatim šta je to bilo. Kao da u sebi ima magnet koji izvlači iz ljudi njih same. Već dve godine ne znam gde je, čula sam od njene sestre da se odselila, ali joj je takođe rekla da nikome ne govori gde je. Danas ceo dan razmišljam o njoj, nadam se da je dobro, volela bih da joj se javim, da popričamo. Kako je došla u moj život, tako je i nestala. Naglo. Imala sam potrebu ovo da podelim sa nekim.
1923
29
48
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#245

Radim u hotelu na recepciji, i stalno kada mi prostitutke daju dokument, trazim ih na faceu, i dodajem.

odobravam 8636   •   osudujem 4044   •   komentari 32
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578221   •   osuđujem 12100   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5377   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3071419

Upravo sam dobila doručak u krevet. Dešava se povremeno, ali me svaki put iznova oduševi. Imam stvarno pažljivog supruga.

odobravam 2251   •   osuđujem 74   •   komentari 0
Detaljnije