Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3066740
02 Jun 22
Živim u inostranstvu i radim u jednom uglednom restoranu. Danas me je jedan od viših šefova pozvao na razgovor u kancelariju. Rekao mi je da se par radnika na mene žalilo jer se neprijatno ponašam prema njima. Šta se dešavalo? Meni je u interesu da imam ljubazne odnose sa kolegama, da nam svima bude prijatno i da se svi slažemo. Desi se nekad da kada pozdravim nekoga (bilo muško ili žensko) da mu pružim ruku, potapšem po ramenu ili neki kratak zagrljaj. Na mene su se par njih žalilo zbog toga na šta je moj šef meni skrenuo pažnju. Moj odgovor na to je bio da mi je u interesu da nam svima bude dobro jer po cele dane provodimo zajedno i da bez obzira kako se ko oseća, ja ništa loše nisam uradio. On se sa tim slaže i rekao je da nismo svi isti i da takav kontakt ne prija svima. Od sada pa nadalje ću imati veoma hladan odnos prema svima, radiću samo ono što je neophodno i neću biti mnogo zainteresovan. Neka pričaju da sam čudak, ali ne i kako sam odvratan...
1795
411
95
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije