Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3067373
24 Mar 23
Tri godine smo pokušvali da napravimo dete. Tri godine ubeđivanja da je u meni problem i pored nalaza ginekologa da je sve u redu. Muškarčina nikako da pregleda sebe, nema šanse da je do njega. Sigurno je što sam u gimnaziji pušila, što sam trenirala previše pa sam i to prestala.. Sve je u stvari bilo do mene. Naravno da nisam to pričala nikome, a trebala sam, osim doktorki koja mi je rekla da bi suprug trebalo da se pregleda jer je često i u muškom problem. Nakon što sam mu to rekla počele su uvrede, da sam jalova, nesposobna, ko zna koje boleštine sam pre njega navukla pa sad neću imati decu, da će da me ostavi. I raskinuli smo na kraju. To mi je najveći poklon od Boga jer sam bila glupa da ćutim i mislim da je to možda ipak do mene. Sada ovo pišem dok u stomaku nosim drugo dete.
5050
117
93
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije