Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3067476
29 May 22
Bila sam student generacije. Kao takvu, moj profesor se založio da među prvima odradim pripravnički. Tu se maksimalno potrudim i iskažem, položim pravosudni i odmah me tu prime u stalni radni odnos, na kojem sam radila za troje (često ostajala satima nakon radnog vremena). Nedavno sam tu dobila i maksimalno unapređenje koje mogu da dobijem, imam bezobrazno veliku platu. Moja sestra je teški propalitet, jedva završila srednju, uvalila se u ogromne dugove, a nakon propalog braka se na kazan uvalila mami i tati, živi na njihov račun skupa sa svojim djetetom. Radi, ali plata joj je nedovoljna da na njoj prežive. Kaže meni tata da se ona bori kao lav, vrijedna je i trudi se, a da sam ja imala nenormalno mnogo sreće. Eto, sjedim i sreća mi sve u krilo servira.
3931
507
198
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1391   •   osudujem 1896   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578344   •   osuđujem 12306   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5386   •   osuđujem 1789   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3081109

Volela bih da sam se rodila kao majka svojoj majci. Da sam joj mogla pružiti ljubav koju ona nije doživela, a meni je dala bezuslovno. Nadam se da su njeni roditelji nekad shvatili kakvu su dragocenos...(više)

odobravam 1569   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije