Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3070703
14 Jun 22
Muž i ja već 17 godina pokušavamo usvojiti dete. Ne možemo imati svoje (problem je u oboma), a silno želimo biti roditelji. Vršene su provere nad nama, nadgledani smo u detalje i redovno nam govore da smo "idealan par za usvajanje, ali sistem je komplikovan". Sirotišta su prepuna, deci je potreban dom... mi imamo dobre poslove i plate, živimo u odličnim uslovima, u dobrom i mirnom kraju grada gde su u blizini škola i dva vrtića, čak tri parka za decu... Kako to da, iako smo "idealni za usvajanje", već 17 godina ne dobijamo čak ni šansu da budemo roditelji detetu kojem je to potrebno? Kakav je to "sistem"? Imamo ljubavi za svu decu sveta, ali želeli bi smo je pružiti barem jednom detetu koje legalno možemo nazvati "našim". Juče smo odustali. Jednostavno nema vajde. Možda u nekom drugom životu...
4549
83
210
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1078   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578973   •   osuđujem 13156   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135198

Verenica mi je nastradala u sabraćajnoj nesreći 15 decembra 2019, išla je sa ocem autom njen otac je vozio i neki pijani vozač se zakucao u njih (otac je imao lakše telesne povrede), zabavljali smo ...(više)

odobravam 1389   •   osuđujem 28   •   komentari 0
Detaljnije