Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3070703
14 Jun 22
Muž i ja već 17 godina pokušavamo usvojiti dete. Ne možemo imati svoje (problem je u oboma), a silno želimo biti roditelji. Vršene su provere nad nama, nadgledani smo u detalje i redovno nam govore da smo "idealan par za usvajanje, ali sistem je komplikovan". Sirotišta su prepuna, deci je potreban dom... mi imamo dobre poslove i plate, živimo u odličnim uslovima, u dobrom i mirnom kraju grada gde su u blizini škola i dva vrtića, čak tri parka za decu... Kako to da, iako smo "idealni za usvajanje", već 17 godina ne dobijamo čak ni šansu da budemo roditelji detetu kojem je to potrebno? Kakav je to "sistem"? Imamo ljubavi za svu decu sveta, ali želeli bi smo je pružiti barem jednom detetu koje legalno možemo nazvati "našim". Juče smo odustali. Jednostavno nema vajde. Možda u nekom drugom životu...
4537
83
210
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3953   •   osudujem 7681   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578320   •   osuđujem 12288   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5385   •   osuđujem 1788   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3079769

Muškarac, koji stavlja novu partnericu ispred svog djeteta je nitko i ništa!

odobravam 1009   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije