Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3072119
29 Jun 22
Doživio sam da na mom fakultetu ove godine (medicina), kao zapravo i svake, dekanove nagrade dobiju Instagram posvuduše koje imaju rodbinske veze preko kojih su se i upisale na fakultet i prolaze sve ove godine. Prosjek niži od mog (bio bi i niži da nema rodbine) i propuh u glavi (sa mnom su na svim kolegijima pa znam itekako njihovo znanje, kada se uopće i udostoje pojaviti na fakultetu), ali rang liste ne rade nikad na fakultetu i nemam se na temelju čega žaliti. A i kome, njihovoj rodbini koja ih i gura na fakultetu godinama? Ja sam na fakultetu dušu ostavio, imam prosjek 5.00, objavljene znanstvene radove iza sebe i sudjelovanje na međunarodnom projektu i takva nagrada bi mi značila za daljnju karijeru za razliku od njih kojima je to samo slika koja skuplja lajkove na Instagramu, a jadni pacijenti koje će jednog dana takve liječiti. U takvoj zemlji živim i sramim se ja umjesto njih.
1961
95
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije