Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3072715
04 Jul 22
Znam da će me mnogi osuditi ali pišem. Muž i ja smo 7 godina u braku. Jedno drugom smo prvi, lijep i iskren odnos. Sex je predobar, ali znali smo oboje duboko u sebi da će kad tad čista znatiželja za drugom osobom proraditi. Desilo se zatišje u našem braku i jedne prilike uz nekoliko čaša vina priznali smo si-ono čega smo se pribojavali. Težak udarac za oboje, ali i olakšanje. Onda smo se dogovorili. Svako od nas neka spava sa 3 do 4 osobe do određenog perioda i onda ćemo razgovarati. Da skratim, spavali smo i znate šta? Ne bih mijenjala svog muža ni za šta. Idalje je najbolji u svemu. Isto tako mi je muž rekao i istakao da nema potrebe za drugim ženama, nema želju. A ako se opet javi da će sledeći korak biti razvod. Tako smo se dogovorili. Isto važi i za mene. Znam da je ovo prečudno, ali mi smo samo učvrstili brak. Potvrdili smo da smo pravi jedno za drugo u svakom smislu. Osuđivala sam, ali nikad ne reci nikad. I ovo je po nama više fer nego iza leđa.
5060
1928
192
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5869   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578476   •   osuđujem 12475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3088287

Izašao sam iz petogodišnje veze i nakon par meseci sam obrisao chat na WhatsApp-u. Telefonu je trebalo 2h da obriše sve poruke, a ja sam se osećao kao da je pola mene umrlo...

odobravam 1593   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije