Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3076966
31 Jul 22
Trudna i sama otišla na kratak put da pobegnem od vrućine. Usput, pogodim slučajno neki posao, pored svog redovnog. Volim spontanost, da budem sposobna, jaka. I za dete je borba bila kroz vantelesne. Majka mi je samo na to rekla, nije sve u parama. Kad sam upisivala jedan od najtežih fakulteta, rekla je zakasnila si dve godine, kad sam završila prvu godinu, rekla je krišom koleginici preko telefona da ne čujem da mi daje rok do druge godine. Kad sam raskinula sa momkom, rekla je ma on te garant varao već dugo sa nekom uporedo da me uteši što nije bila istina. Kad sam bila u dugoj vezi, ogovarala me je pred kolegama da sam glupa što sam toliko dugo u vezi, sa inače sadašnjim mužem. Sad kad pričamo o tome, pred nekim nepoznatim ljudima glasno kaže do sad bi ga odrobijala dva puta a nema razlog, ona boljeg zeta a ja boljeg muža ne mogu imati. Ona je uvek žrtva svih, a ovamo se busa da je najveća podrška.
2341
119
67
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5869   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578476   •   osuđujem 12475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3088287

Izašao sam iz petogodišnje veze i nakon par meseci sam obrisao chat na WhatsApp-u. Telefonu je trebalo 2h da obriše sve poruke, a ja sam se osećao kao da je pola mene umrlo...

odobravam 1593   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije