Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3077559
25 Jul 22
Imala sam povredu kičme i kuka u saobraćajnoj nesreći, tek mi je 38 godina, muž me napada kad ću na neke vežbe jer hodam kao baba. I da smršam jer mi to težina pravi a realno nemam viška kilograma. Noću se teško okrećem u krevetu imam bol i ukočenost u rebrima i kuku. Nisam mojom krivicom ovakva, počeo je da me se stidi, svi njegovi prijatelji imaju moderne zgodne žene i devojke. Osoba za koju bi pre nesreće dala ruku u vatru da do ovog vređanja nikad neće doći. Koristi svaku priliku da mi se podsmeva. Hiljadu puta mu kažem da prestane sa uvredama a on još gori. Radim i dalje, nisam izgubila posao. Ne mogu da razumem tu dvoličnost.
2608
172
109
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije