Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3077639
28 Jul 22
Iako sam bio protiv toga da se moja žena odrekne dedovine (dvojica braće su dobila veliku kuću, njivu i nakit svoga oca, a ona je ćerka, moram reći, glupog oca jer nije ga bilo briga da zaštiti svoje žensko dete), sad mi je drago zbog toga što jeste jer je pokazala izuzetnu čvrstinu i odlučnost. Kad se odrekla toga na šta je godinama podmuklo bila prisiljivana, rekla je: ,,Evo vam sve, najedite se" i presekla sve odnose s njima. Iako su dobili sve, materijalno su propali kroz nekoliko godina i zvali je da im oprosti i pomogne. Blokirani su i nebitno nam je šta im se dešava, a ona i ja konačno imamo stan koji smo sami stekli. Oteto je prokleto.
4172
115
126
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5869   •   osudujem 80   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578476   •   osuđujem 12475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3088287

Izašao sam iz petogodišnje veze i nakon par meseci sam obrisao chat na WhatsApp-u. Telefonu je trebalo 2h da obriše sve poruke, a ja sam se osećao kao da je pola mene umrlo...

odobravam 1593   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije