Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3077837
27 Jul 22
Ne znam zašto se za devojke koje traže situirane muškarce za brak, kaže da su sponzoruše. Ako hoću da se udam i da mu rodim decu, moram da pauziram sa razvojem svoje karijere i to u najboljim godinama za to. Osim toga rizikujem zdravlje, život i na kraju kao najmanje bitno, izgled. Kada rodim to dete, ne želim da ga odmah kao bebu smestim u vrtić već da mu se posvetim neke 2 godine, a ako uslovi dozvole i više. Ne želim da me muž vodi po Bahamima svojim novcem, ako hoću luksuz, radiću za njega. Ali ako ja rađam, želim sigurnost, bar toliko na ograničen period. Da ne napominjem da je žena koja se posveti malom detetu uvek ranjiva u smislu da rizikuje da bude ostavljena i svesno se tome izlaže da bi gradila porodicu. Moramo razmišljati racionalno i osigurati tu decu.
5608
446
281
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1078   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578973   •   osuđujem 13156   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135198

Verenica mi je nastradala u sabraćajnoj nesreći 15 decembra 2019, išla je sa ocem autom njen otac je vozio i neki pijani vozač se zakucao u njih (otac je imao lakše telesne povrede), zabavljali smo ...(više)

odobravam 1389   •   osuđujem 28   •   komentari 0
Detaljnije