Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3079538
09 Aug 22
Ja brucoš i upoznam tako prve prijatelje na faxu. Među njima jedan lik. Moja ekipa ga jednostavno izbaci jer je bio jako depresivan na druženjima. Prode prva godina, neki popadali, neki na drugim smjerovima, on sam na smjeru, niko od stare ekipe nema. I opet niko neće sa njim da se druži. Dođe posao, tamo mi komšija radio, prođe par godina, lik dao otkaz i sve blokirao na društvenim mrežama. Otišao za Njemačku. Jedan moj dobar prijatelj sa faxa trebao za Njemačku i ovome se javio da prespava kod njega u stanu. Momak mu dozvolio, a moj prijatelj nije niti jednom izašao sa njim, već se sve družio sa cimerom od tog momka. Neko mi je pokazao sliku na fb, uslikao se on jednom i smije se na slici, napisao nešto tipa "nemam prijatelja, ali imam porodicu (ili "sam sretan" je napisao). Malo mi ga žao bilo, ali čuo sam da se oženio. Pa hajd, možda je bolje sada.
113
499
32
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 600   •   osudujem 438   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578448   •   osuđujem 12447   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5390   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3087211

Prije nekoliko dana na vrata kancelarije poviri kolega i pita: "Je li vam otvoren prozor?"Klimnem glavom zadubljena u posao, a on reče: "Samo da pustim goluba." Tek tad podignem glavu i krenem da mu k...(više)

odobravam 2755   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije