Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3080260
15 Aug 22
Uskoro se udajem za bivšeg profesora sa fakulteta i veoma sam srećna zbog svog izbora. Ljubav je prelepa stvar i ne dopuštajte drugima da vam ruše snove. Moj budući suprug je stariji od mene 16 godina. Dok sam išla na predavanja i polagala ispite kod njega, uvek je postojalo nešto među nama, ali ništa konkretno se nije dešavalo. Bio je isti prema svima. Zaista mi se sviđao od samog početka ali ne kao profesor, već kao čovek, kao muškarac sa kojim bih želela provesti ceo život. Čekao je da diplomiram da bi mi priznao svoja osećanja. Pre sam živela u iluzijama da se to nikada neće dogoditi i da se samo zanosim, te da je to možda neka prolazna faza. Ali evo, dogodilo se ! Ljudi, nikada ne odustajte od svojih snova, ma koliko god vam se činilo da su nemogući. Prava ljubav je uvek dobrodošla, nebitno kada, gde i u kojem momentu.
2056
460
104
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije