Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3087442
29 Sep 22
Kada je sin želeo da se osamostali prodali smo veliki stan i kupili dva mala. U zgradi gde smo se muž i ja doselili je komšiluk baš fin, naročito smo bliski sa komšijama prekoputa. Jednog dana komšinica mi se pohvali kako ćerka (koja takodje ne živi s njima) konačno ima normalnog dečka. Upoznali su se tako što je šetala sa bakom i baki je pozlilo na ulici. Devojka se uplašila i od panike nije mogla ništa da preduzme. Tada im prilazi dečko, pruža baki prvu pomoć i zove hitnu i ostavlja devojci svoj broj telefona da mu javi kako je baka. Tako su počeli da izlaze. Dva meseca kasnije sin nas upoznaje sa svojom devojkom i ja sa slika prepoznam da je to komšinicina ćerka. Vidim deca srećna, zadovoljna, blistaju oboje. Ona naravno fina, kakva bi i bila pored onakve majke! Tada shvatim da je moj sin spasio život njenoj baki! Koliko smo se puta čuli, nikada to nije ni spomenuo. Preponosna sam na njega, Moja uloga majke je ispunjena. Deco, želim vam svu sreću! Neka vas bog čuva!
12336
146
43
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1560   •   osudujem 87   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578575   •   osuđujem 12622   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5400   •   osuđujem 1792   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3096256

Dečko stalno prigovara kako ništa ne kuham, a svaki put kada se potrudim i skuham on ne želi da jede, svima kojima kuham doma kažu da je fino i sve točno napravljeno po mjeri i svi jedu, nitko n...(više)

odobravam 2497   •   osuđujem 117   •   komentari 0
Detaljnije