Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3095035
27 Nov 22
Prošla sam mnogo toga u životu, zaista za 30 godina i mnogo loših stvari, teških, patnje, bola, borbe za sebe, gubitak dragih ljudi, finansijsko potonuće.... Ali najteža stvar od svega u životu, koju sam morala da izgovorim jeste "Hoćeš li mi, molim te, lično ti javiti kad se budeš ženio? Želim da to čujem lično od tebe, ne od nekog drugog." Ta noć kad smo se konačno opraštali, posle dugih 8 godina, jer smo previše različiti, jer nismo jedno za drugo, jer loše utičemo jedno na drugo, jer se stalno svađamo, jer ni moji ni njegovi roditelji nisu za nas, jer nemamo iste poglede na svet i iste želje od života....... Borila sam se tako dugo, da bi on posle 6 meseci pauze došao i rekao da je našao savršenu devojku i da voli prvi put u životu i da sad zna šta je ljubav.... Oženiće je. Znam. Ali samo to želim da čujem od njega, da čujem od nekog na ulici moje srce ne bi izdržalo.
397
2519
148
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 759   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579148   •   osuđujem 13390   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3152081

Samo želim da moja Mama ozdravi.

odobravam 1561   •   osuđujem 9   •   komentari 0
Detaljnije