Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3095315
03 Dec 22
Danas me menadjerica nazvala da me pita što je sa mnom jer već neko vrijeme imam baš bolan izraz lica na sastancima (uvijek držimo upaljene kamere). Istina je da mi nije dobro, ne volim posao kojeg radim, a čini se da ga dobro radim jer sam nedavno promaknuta. Uvijek mislim da znam manje od drugih, ali ću se potrudit. Češće sam mijenjala poslove, i nijedan nisam voljela, dovela bih se u stanje da mi je fizički teško ostat na tom poslu pa se sad trudim izdržavat da me ne zaprati loš ugled. Nekako još uvijek održavam dobar, ne znam ni sama kako, jer sve manje motivacije imam. Često prihvatim više posla nego što mogu odradit i ostat zdrava jer me strah da nije stvar u količini posla, nego da sam ja spora pa ne stižem. Nekad mi dan prođe da malo odradim jer se ne mogu skoncentrirat, a nekad naprosto ne stignem pa se osjećam dužnom po noći ili vikendom odradit. Na prošlom poslu sam prošla kroz burnout i psihologica nije pomogla. Osjećam se slično kao tad i ne znam što da radim.
229
42
14
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1685   •   osudujem 141   •   komentari 54
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578683   •   osuđujem 12731   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3103687

Desilo mi se nedavno da nam je na večeri bio kolega mog muža sa suprugom. Ta večera se produžila do ponoći, njegova žena se napila u međuvremenu, počela da gasi cigarete po trosedu i tepihu, našla sam...(više)

odobravam 1304   •   osuđujem 44   •   komentari 0
Detaljnije