Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3096283
03 Dec 22
Očekivala sam mnogo više od sebe na poslovnom planu. Uvek sam bila među najboljima u školi, na faksu, društvu...kapirala, brzo učila, inače sam ekstroverta, privatno znam da se zauzmem za sebe, snađem..ali kao da sam se istrošila. Na poslu nemam motivacije, radim koliko treba, a znam da mogu mnogo više i bolje, prihvatam što mi daju skromno iako nisam zadovoljna, kao da sam neka druga ja. Nestala mi je ta doza samopouzdanja i drčnosti neophodna za napredak. Kao i da sam zatupila u međuvremenu. Oko mene ljudi napreduju, a ja stojim u mestu. Osnovala sam porodicu, i to je uticalo na promenu prioriteta, ali oduvek sam bila ubeđena da ću daleko da doguram...
314
20
23
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1685   •   osudujem 141   •   komentari 54
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578683   •   osuđujem 12731   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5405   •   osuđujem 1794   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3103687

Desilo mi se nedavno da nam je na večeri bio kolega mog muža sa suprugom. Ta večera se produžila do ponoći, njegova žena se napila u međuvremenu, počela da gasi cigarete po trosedu i tepihu, našla sam...(više)

odobravam 1304   •   osuđujem 44   •   komentari 0
Detaljnije