Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3105171
09 Mar 23
Posle godinu dana veze i 7 meseci braka, razveo sam se. Zato što to nije bila ona osoba od ranije. Tektonska promena ličnosti. Moje smo sve delili, njeno je trošila na nju kako bi ona rekla ,,za naše bolje, kasnije". Kad je god iznervirana zbog mene (sitnice, kao i u svim vezama što se dešavaju) svetila se, išla je do te granice da počne da koketira sa mojim drugarima. Kada sam je upozorio da se ne ponaša kao klinka, dobio sam udarac i haos. U više prilika me je slagala, namerno napravila svađu. O nekim poslovima u kući jer radim dva posla mogao sam samo da sanjam (ručak, doručak, kad dođem iz noćne smene). Moji su mi sugerisali da je previše hladna prema meni. Posmatrajući dok sedimo, kako joj je sve interesantnije od mene, shvatio sam da to nije to. I ako me boli, ne mogu da ustanem iz kreveta, odlučio sam da je kraj, jer ne mogu da se borim sa njenom familijom, koji šta joj god kažu ona mora da uradi, i hiljadu puta je mene ,,ispalila". Žao mi je.
2204
94
50
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije