Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3105444
13 Mar 23
Svoju ženu sam upoznao prije 10 godina. Tada sam ja imao 52 a ona 46. Ja inače nemam djece, a ona ima tri odrasle kćerke. Dvije udane i imaju djecu, i najmlađa je u tom trenutku imala 15. Otac ih je napustio kada su bile jako male i sama ih je odgojila. Naravno najmlađa je krenula živjeti s nama. Imali smo dosta problema u početku. Bilo joj je teško prihvatiti promjenu sredine, da njena mama ima muža i još ti neki privatni tinejdžerski problemi, tako da se nismo na početku dobro slagali, ali uvijek sam se trudio da budem dobar, da me zavoli, i da bar na sekundu vidi tu očinsku figuru u meni. I uvijek sam mislio da nisam uspjeo u tome jer ima težak karakter. Ona sada ima 25 godina, živi sa dečkom i danas nam je došla najaviti da je trudna. U jednom trenutku prilazi meni, zagrli me i kaže "Postati ćeš djed!". Otišao sam plakati u sobu.
8270
76
65
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#281

Zensko sam i ako nemam odnose, samozadovoljavam se i do 7 puta dnevno.

odobravam 2350   •   osudujem 318   •   komentari 131
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13475   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1892   •   osuđujem 18   •   komentari 0
Detaljnije