Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3114494
06 May 23
Već 3 noći ne spavam s mužem u sobi, nego u gostinjskoj. Probudim se prije djece da ne skuže. Jednostavno mi je dosta toga da smo mu mi na dnu popisa bitnog. Primjer koji je prelio čašu: on uvijek radi, posao je br.1. Radi i vikendima, svaki dan do 22-23h. Uvijek ga molim da vikendom idemo negdje s djecom, ali nema vremena. Ovu nedjelju je uzeo cijeli dan slobodno da bi išao s motorom družiti se s prijateljima. Zar ne može to i za nas napraviti? Svaki dan bi mogao doći ranije kući, ali ne dođe jer mu dođe ekipa u radionu (u prizemlju kuće) pa piju, deru se i slušaju glasno muziku. Realno mi mogao doći u 7-8 i večerati s nama, družiti se s nama, ali očito ne želi. E pa ne želim ni ja više spavati s njime u istom krevetu niti razgovarati. Ako mi njemu nismo bitni, nije ni on meni.
2574
130
91
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579221   •   osuđujem 13506   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije