Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3117534
17 May 23
Mama je preminula na porođaju a tata nekoliko meseci kasnije kao vojno lice na ratištu. Podigli su me baba i deda s mamine strane, tatini su takođe stradali tokom rata. Sve što me je mučilo zbunjivalo i tištilo a baba i deda nisu mogli da nadomeste utapao sam u učenju i treniranju. Danas sa 32 godine imam crne pojaseve u dve veštine kojima se još uvek bavim i prilično lepu poziciju u jakoj firmi novi auto i stan od 130 kvadrata plus dedino i babin stan koji su mi ostavili. Imam i dugu vezu i krug pravih prijatelja ali i ogromnu prazninu u sebi koja je sve veća svakim danom i guta sve u sebe sve što je stari kov babe i dede uspeo da stvori od mene. Mislim da šta god postigao nikada neću biti istinski srećan.
2477
134
96
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 465   •   osudujem 1408   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578842   •   osuđujem 12990   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5415   •   osuđujem 1799   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3120296

Stalno pišu kako su pušači najsebičniji ljudi, pa želim da podelim svoju situaciju. Pušač sam i jednom mesečno, čim dobijem platu, kupim cigarete. Ako ispušim pre sl. plate, ne kupujem. Ljudi nepušači...(više)

odobravam 936   •   osuđujem 189   •   komentari 0
Detaljnije