Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3119352
31 May 23
Dolazim iz prosječne radničke obitelji. Završila sam jedan od tehničkih studija, imam dvije diplome koje sam stekla nakon 5 godina faksa. Moja sestra i njen muž isto tako. Baš kao i moj muž i skoro cijela njegova obitelj. Krećem se gotovo samo među visoko obrazovanim ljudima i nikome to ne bih rekla ali smatram se boljom i pametnijom od gotovo svih naših poznanika koji nemaju završen fakultet. Nikad neću smatrati ravnom sebi jednu medicinarku, prodavačicu, mesara, frizerku, kozmetičarku ili bilo kakvog zanatliju. To što su oni završili da se ne lažemo može stvarno svatko a lupati glavom od knjigu i položiti obe mehanike možemo samo mi pametni. Osjećam da moj stav nije ispravan i znam da grozno zvučim ali ne mogu si pomoći, zato sam ovo odlučila anonimno podijeliti.
332
3381
192
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11962   •   osudujem 292   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579338   •   osuđujem 13652   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5443   •   osuđujem 1813   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3169170

Jako mi je žao što ne mogu kćeri platiti fakultet. Muž mi je poginuo pa je sve na meni. Nije dobila dom prošle godine, a cijene najma sobe u tom gradu su po 300 eura, plus dodatni troškovi. Ali ona je...(više)

odobravam 1744   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije