Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3119968
08 Jun 23
Najboljoj drugarici sam dva puta platila letovanje jer nije imala novca, a želela sam da i ona pođe sa mnom. Nikad mi nije bio problem da je nekad počastim u kafiću, restoranu, kupim sladoled, sok itd. Kad je pre mesec dana dobila prvu platu (i to dosta visoku) setila se da uradi nokte, da da 100 e na frizera, kupi garderobu i brdo šminke, a nije se setila da me počasti kafom od 200 dinara. Zvala me u kafić da “proslavi” i na kraju je svaka platila svoj deo. Nemojte mi sad pričati kako sam ja zla jer očekujem da me izvede na piće jednom u svom životu i kako nije ona dužna da me vodi na kafu jer sam joj platila letovanje. Nije dužna, ali mi nije jasno kako nema nikakav “osećaj” za to. Valjda je to stvar i nekog vaspitanja i kulture. Zar joj je bilo toliko teško platiti jedno piće drugarici?
3678
34260
113
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije