Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3120252
03 Jun 23
Spavala sam sa mojim najboljim drugom. Družimo se bukvalno od kada smo se rodili, naše mame su najbolje drugarice, a tate najbolji drugovi, svi su bili iz istog mesta i družili se oduvek. Nekako spontano smo i mi postali najbolji prijatelji, išli u isti vrtić, u isti razred u osnovnoj, u isti razred u srednjoj... Onda smo oboje upisali fakultete u istom gradu i postali smo i cimeri. Oboje imamo 19 godina, uskoro punimo 20. Eto to se desilo, jedne večeri smo gledali nešto na tvu i bili smo tako zajedno zagrljeni. To ništa nije ni čudno ni nenormalno za nas jer smo uvek tako zagrljeni bili. On me je samo poljubio i eto desilo se. Iskreno ja sam zaljubljena u njega od kad sam imala 8 godina, ali ne verujem da on mene tako gleda. On nikada nije bio u vezi, imao je samo kombinacije i mislim da ovo posmatra na isti način. Posle toga smo se samo ponašali normalno kao da se ništa nije desilo. Ne znam šta da radim jer za mene nije ništa kao pre. Bojim se da ga bilo šta pitam jer se bojim odgovora.
1017
439
119
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije