Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3128851
24 Sep 23
Srbi se ozbiljno uvrijede kad im kažeš: jebem ti mater, isto tako i bosanci ili hercegovci, isto tako makedonci, slovenci, i svi hrvati u Dalmaciji, Slavoniji, primorju, Istri, Zagrebu, Međimurju, znači svi hrvati, osim hrvata u Hrv. Zagorju 😀. Nama zagorcima kad kažeš: jebem ti mater, ne uvrijediš nas, jer to je za nas obična riječ i nitko te ozbiljno i direktno ne shvati, jer ju svugdje koristimo pa pa čak i u razgovoru. Npr. jebem ti mater šta je ovo? Jebem ti mater kako je ovo skupo. Opet ću kasniti na posao, jebem ti mater. Jebem ti mater ovo ili ono je postao kod nas zagoraca life style, dio života, obična riječ koju ubacujemo gdje god stignemo, a kod nas je svaka druga riječ psovka koja je postala dio našeg riječnika i to je normalno postalo i ljudi u zagorju su postali više inertni na sve ovo, dok bi drugi bili šokirani i šlogirani.
64
337
30
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1361   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579047   •   osuđujem 13259   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije