Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3129076
25 Aug 23
Izašla sam sa jednim povučenim dečkom koji me nije toliko privlačio na prvi pogled. Konačno je uspeo da me pita da izađemo i pristala sam jer je bio kulturan i videlo se da je zainteresovan. Dok smo izlazili osećala sam se kao princeza i veoma posebno, sluša me i želi da me upozna, a ja se osećam kao da mogu da budem svoja. On mi nekako postaje sve lepši i draži kako ga više upoznajem i ne žuri mi se nigde, jednostavno uživam. Osećam se kao da sam konačno sazrela po pitanju očekivanja u ljubavi, a do sada su me privlačili samo nedostupni i nesposobni za veze, tako da nisam imala ovako lepo iskustvo do sada. Hoću da kažem da ima nade, ako ste strpljivi, otvoreni i znate šta tražite. 😊
1776
73
36
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11953   •   osudujem 291   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578978   •   osuđujem 13157   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3135054

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I ta...(više)

odobravam 1486   •   osuđujem 45   •   komentari 0
Detaljnije