Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3129813
25 Aug 23
Bila sam jako stroga prema ćerki tokom odrastanja jer je bila genijalno dete i očekivala sam od nje mnogo. Sa 2 godine je znala sva slova azbuke, pričala je tečno kao odrasla dok njeni vršnjaci nisu znali ni da beknu. U nižim razredima osnovne skole je bila najbolji đak, svirala klavir, čitala je ozbiljnu literaturu. U višim razredima je počela jako da se inati i sve što joj kažem da uradi, neće jer sam joj ja rekla. Postala je tvrdoglava kao mula. U srednjoj školi malte ne nije ni išla u školu. Zaključam je u sobu da uči, ona ni ne otvori knjigu, da ne bude slučajno kako sam joj ja rekla. Pošaljem je u školu, ona pobegne s društvom. Sada ima 20 godina i tetovira. Očekivala sam da će upisati neku nauku. Ne znam da li sam ja negde pogrešila ali ne mogu da verujem u šta se pretvorila. Znam da mi zamera što sam bila stroga ali to je bilo za njeno dobro. Ne javi mi se na telefon mesecima, ko zna i s kim se druži, neće ništa da kaže i ljuti se kad je pitam.
161
3654
207
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije