Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3130641
22 Aug 23
Za mene se lepota pokazala kao kletva. Imala sam previše muške pažnje još od detinjstva sa kojom nisam znala kako da se nosim. Nikad mi to nije prijalo. Bilo je i uznemiravanja razne vrste pa sam se povlačila koliko sam mogla. Majka je bila ljubomorna na mene, nikad me nije zaštitila, stalno me nešto spuštala i grdila za sitnice. Danas ne govorim sa njom. Nikad nisam uspela da se uklopim sa drugaricama iz škole, jer su one jurile momke, a ja sam morala da bežim od njih. Pored mene su se osećale nesigurno i zato često nisam bila dobrodošla za izlaske. Kad su imale momke bilo je još gore. Izbegavale su me, pa i pored toga mnogi njihovi momci su mi se javljali. Ako im pokažem poruke, uvek sam ja bila kriva. Društvene mreže nemam, jer sam dobijala svakakve poruke, slike, predloge, ali i pretnje. Prvog dečka sam imala sa 24 godine, ali on me ostavio posle godinu dana, jer je bio ubeđen da ću ga prevariti. Nisam imala momka 3 godine, a žene mrzim zbog svega što sam od njih doživela.
1859
181
165
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1364   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579221   •   osuđujem 13506   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije