Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3131420
21 Sep 23
Žene moje drage, pišem vam svoje iskustvo u nadi da će neka od vas biti pametnija od mene i otvoriti oči na vreme. Bila sam do skoro u jako dugoj i ozbiljnoj vezi, volela ga i volim najviše na svetu i dok sam mislila da je ljubav uzvraćena, sve vreme je manipulisao a ja sam žmurela na znakove. Priznao mi je da poslednjih godinu dana ne oseća ništa prema meni ali nije želeo ranije da mi kaže dok su svi njegovi drugovi to znali. Nije komunicirao sa mnom, sve je držao u sebi jer sam nažalost provela godine s emotivno nezrelim muškarcem koji je iskorišćavao to što sam se svoje sreće odricala kako bi njemu bilo dobro, a ja nikad ranije nisam bila takva, nisam više prepoznavala sebe od tolike zaslepljenosti i velikim nadama za budućnost. Izgubila sam zdravlje i samopouzdanje pre 30. godine i ako neka od vas prolazi kroz slično, bežite na vreme i prekinite svaki kontakt. Boli strašno ali nije vredno ostjati u takvom odnosu, nije faza i neće se promeniti i svestan je da je vas loše tretira.
412
35
22
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1361   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579047   •   osuđujem 13259   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije