Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3132115
02 Sep 23
Taj dan sam do 3h ujutru ležala u krevetu, misleći o tebi, gledala naše slike, mislila o tome kako si dobar, ma pravi čovek za primer, ljudina, i da ovo što ti se dešava, nisi zaslužio. Želela sam da se oporaviš, pa da opet kao i svih 30 godina unazad preko leta dođemo baki i tebi u selo, da skupljamo šljive, da ti praviš rakiju, baka džem i slatko. Da opet osetim onaj miris, poseban miris u vazduhu kad dođem tamo. Žalila sam i patila što posete nisu dozvoljene vikendom, a ne samo utorkom i petkom od 13h do 13.30h. I taj poslednji naš petak što sam bila, videla sam koliko ti je značio. 29.jula u 8.59 mi je mama javila da si preminuo ujutru u 5.45h Duša mi se na pola raspala, boli evo i dalje. Idem niz ulicu ka stanu, penjem se uz stepenice, a znam da tebe tamo više neće biti, boli još više. Nema više kad pozovem baku da pitam šta radi deka, daj da ga čujem. Velike ljubavi ne umiru deko, Voleću te zauvek. Nedostaješ. Kao što bi ti rekao- duša dekina ❤
2575
74
25
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4686   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578971   •   osuđujem 13153   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije