Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3132156
18 Sep 23
U vezi smo šest godina, a poslednje dve sve postaje teže. Teže se dogovaramo, teže pronalazimo kompromis, teže se razumemo, sve je nekako teže u našoj komunikaciji. Nije da ne funkcionišemo, samo više ništa ne ide tako glatko kao što je to ranije bilo. I sve češće se preispitujem da li ima budućnosti za nas, jer nekada sam bila sigurna da je ima, sve češće razmišljam kakav bi bio moj život dalje bez njega i sve više sam sigurna u svoju odluku da ovu vezu treba prekinuti. Mnogo sam truda, volje i želje uložila u naš odnos, o svakom problemu otvoreno pričali i nisam želela da on bude taj koji će da nagađa šta je u mojoj glavi. Sve bi on to usvojio i sam bio svestan problema, govorio da imam pravo, ali bi delanje uvek izostalo usled raznoraznih razloga ili samo izgovora. Odlagala sam ovu odluku jer sam se malo plašila i toga kako ću dalje sama, jer i na svim drugim životnim poljima ne stojim dobro, a on mi je bio velika podrška. Izgleda da svako odlaganje kraja ima. Mora biti bolje.
265
21
16
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4686   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 578971   •   osuđujem 13153   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5425   •   osuđujem 1803   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije