Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3132156
18 Sep 23
U vezi smo šest godina, a poslednje dve sve postaje teže. Teže se dogovaramo, teže pronalazimo kompromis, teže se razumemo, sve je nekako teže u našoj komunikaciji. Nije da ne funkcionišemo, samo više ništa ne ide tako glatko kao što je to ranije bilo. I sve češće se preispitujem da li ima budućnosti za nas, jer nekada sam bila sigurna da je ima, sve češće razmišljam kakav bi bio moj život dalje bez njega i sve više sam sigurna u svoju odluku da ovu vezu treba prekinuti. Mnogo sam truda, volje i želje uložila u naš odnos, o svakom problemu otvoreno pričali i nisam želela da on bude taj koji će da nagađa šta je u mojoj glavi. Sve bi on to usvojio i sam bio svestan problema, govorio da imam pravo, ali bi delanje uvek izostalo usled raznoraznih razloga ili samo izgovora. Odlagala sam ovu odluku jer sam se malo plašila i toga kako ću dalje sama, jer i na svim drugim životnim poljima ne stojim dobro, a on mi je bio velika podrška. Izgleda da svako odlaganje kraja ima. Mora biti bolje.
268
21
16
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11962   •   osudujem 292   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579338   •   osuđujem 13652   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5443   •   osuđujem 1813   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3169170

Jako mi je žao što ne mogu kćeri platiti fakultet. Muž mi je poginuo pa je sve na meni. Nije dobila dom prošle godine, a cijene najma sobe u tom gradu su po 300 eura, plus dodatni troškovi. Ali ona je...(više)

odobravam 1744   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije