Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3132775
15 Sep 23
Imam skoro 18 godina i nikada nisam upoznala oca. Znam da živi u Beogradu odakle sam i ja, ali ne znam gde. Videla sam mu par slika na FB i IG i to je sve. Nikada nisam pokušavala da ga kontaktiram jer me je majka upozoravala da je loš čovek. Ali danas sam saznala, baka mi je rekla, da je stan u kome živimo kupio on i da plaća pola svoje mesečne plate za alimentaciju. Nekoliko puta je mama ostajala bez posla, obraćala mu se za pomoć, a on je slao pare. I ja više ne razumem šta se tu dešava i šta je istina, loš čovek ne može da se ponaša ovako. Imam želju da ga pitam svašta ali i strah. Plašim se da me ne povredi, plašim se susreta. Tata mi više ne treba, treba mi da upoznam svoje poreklo. Nekada mrzim polovinu sebe a nekada sumnjam u sve šta mi majka priča. Ličimo, bar sudeći po slikama. Plašim se da će mi ispričati neku priču gde mama neće ispasti dobra i onda će mi se svet srušiti. Možda i neće, ne znam. Možda neće on mene želeti da vidi. Imam potrebu da saznam zašto me je napustio.
1614
52
102
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije