Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3133086
12 Sep 23
3 godine sam u braku. Često se pitam jesam li pogriješila zbog udaje za svog muža. Svađamo se oko dosta stvari. Moram ga napominjati da pere zube, da se depilira, da se kupa barem par sedmično, da mijenja majicu na vrijeme, da ne miriše ruke poslije velike nužde, nego da ih opere... Pored toga imamo konstantno miješanje njegovih roditelja, a on nikada nije zauzeo stav. Uvijek gleda da se on nikome ne zamjeri i da je sa svima dobar, a većinu nesuglasica on smulja jer meni priča jedno, a roditeljima drugo. Sexa nema nikako. Najradije bih pobjegla od svega toga jer pričanje i trubljenje ne pomaže. Vidim da ni prijateljicama nije bolje u nekim stvarima, ali one se prilagode situaciji da bi imale mir u kući. Ja se osjećam kao u nekom filmu gdje sa mužem pola dana ne pričam jer ga molim da zamijeni smrdavu majicu ili zato što njegova mama određuje šta ću ja obući. Je li ovo bračni život ljudi moji? Gdje sam ja ovo upala sa 35 godina. Niti se kome požaliti od sramote niti se rastati.
1551
444
169
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1361   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579047   •   osuđujem 13259   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije