Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3133235
09 Sep 23
Znam da se o ukusima ne raspravlja i da svatko zna svoje ali nikad neću shvatiti zašto naši ljudi koji žive u Njemačkoj i sličnim državama daju djeci naša imena a ne internacionalna ..Ok, znam, nećeš dati djetetu ime Hans ili Klaus nisi njemac..ali ni ne moraš dati ime koje će se tamo gdje će dijete odrastati uvijek očajno izgovarati. Ime će ipak koristiti čitav život pa je*emu pitu što se onda mali mora zvati Kerim ili Nebojša?! Ne sramim se svoga da me se ne shvati krivo ali smatram da je djeci jednog dana lakše sa imenom za koje ih netko neće 2,3 puta pitati da se ponovi ili da se slovka. Ovdje sam odrasla i neki moji prijatelji imaju standardna "naša" imena i to im danas kad imaju 30-ak godina više ne smeta jer su se konačno navikli ali tijekom školovanja i odrastanja im je itekako smetalo. Da nas narod toliko malo može misliti kako će se djeca osjećati i kako će im biti ne shvaćam.
894
801
109
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579288   •   osuđujem 13597   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5442   •   osuđujem 1811   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije