Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3135054
28 Sep 23
Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd... a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu... kafići... restorani... I tako došao je dan da pođe kući... kad sve rezimiramo ona je valjda misiju završila. Objasnila nam je situaciju sa Kosovom, kakvo treba da nam bude školstvo i zdravstvo, svakom pojedinačno šta pogrešno radi u životu i kakve promene treba da napravi. Konstatovala da niko od nas ne zna engleski i da ti naši mali jadni poslovi nisu ništa, teča radi u vodovodu Toronta on je poslovođa ima ekipu ljudi koji rade za njega, čak. A brat, njen sin bagerista. Vozi veeeeeliki bager i ima zanat u rukama. Mislim da je moj najveći uspeh što sam uspela da se pozdravi a da je ne oteram u tri .... što evo koristim ovde priliku, i da ako čita pozabavi se sa svojom kućom i svojom decom i da ako joj je ovde toliko loše slobodno više ne mora da dolazi.
2668
77
52
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1340   •   osudujem 107   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579041   •   osuđujem 13253   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5430   •   osuđujem 1804   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3141208

Kad je moj dečko diplomirao građevinu njegovi su organizirali veeeliku feštu gdje bila masa ljudi. Kad se ustao da se zahvali svim gostima što su došli zahvalio se u isto vrijeme meni i roditeljima, n...(više)

odobravam 284   •   osuđujem 1451   •   komentari 0
Detaljnije