Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3140515
29 Nov 23
Bila sam dve godine u vezi sa mlađim muškarcem. Učila sam ga od starta osnovnom ponašanju i manirima i često sam pokušavala da ga ostavim, upravo jer nisam želela da nekome govorim kako treba da se ponaša prema osobi koju voli. I nisam mogla. Volela sam ga previše. Dve godine sam bila tu dok se menja, bila tu dok nam je loše išlo, brinula više o tome kako se on oseća u trenucima svađe nego o sebi, plakala sama jer on u takvim momentima nije želeo da bude uz mene.. pisala romane, čekala satima odgovore.. posle dve godine, ostavio me je 3 dana nakon moje operacije, uz komentar da sam ga uništila, da sam ga ugušila večitim nezadovoljstvom, da sam mračna, nezahvalna, luda.. i da mu je jako teško.
142
605
58
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1363   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579139   •   osuđujem 13377   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3144814

Moja veza se prekinula jer je bivša devojka ubeđivala mog momka sa kojom je bio 5 godina u vezi da su oni srodne duše i da ne mogu biti srećni sa drugima. Od toga je napravljena tužna ljubavna priča g...(više)

odobravam 1026   •   osuđujem 36   •   komentari 0
Detaljnije