Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#3140977
29 Nov 23
Ovde se javljaju pojedinci koji idu u teretane i koji su profi i postavljaju svoje stavove kao univerzalne za ljude koji treniraju na istim mestima. Da vam kažem: NIKO normalan neće da vas zagleda i da vam se smeje. NIKO normalan neće da komentariše i da razmišlja o bilo čemu drugom osim da pobedi samoga sebe i da bude bolja verzija sebe u odnosu na predhodni trening. Niko ko se zaista ulaže u svoje treniranje neće da osuđuje jer nema vremena i volje za to, a i jer je bio pre u sličnoj situaciji i zna da je to normalna stvar, biti na početku. Šta više, ako vidi da ste zbunjeni i da tražite pomoć, biće tu. Tu je uvek kompliment i podrška, jer i njima toga treba i znaju koliko znači, bez obzira koliko su napredniji vizuelno. Uvek ima izuzetaka i ludaka koji će gubiti vreme i energiju na priču unaokolo i ogovaranje, ali takvih svuda ima. Tako da ne slušajte sa ovog sajta ove devojke i muškarce koji se ponašaju kao srednjoškolci, takvih je sve manje hvala Bogu.
236
18
8
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#270

Zavrsio sam ETF sa odlicnim prosekom, a ukljucio sam u 220v skupu spravu koja radi na 110v.

odobravam 1363   •   osudujem 147   •   komentari 68
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579139   •   osuđujem 13377   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5435   •   osuđujem 1805   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3144814

Moja veza se prekinula jer je bivša devojka ubeđivala mog momka sa kojom je bio 5 godina u vezi da su oni srodne duše i da ne mogu biti srećni sa drugima. Od toga je napravljena tužna ljubavna priča g...(više)

odobravam 1026   •   osuđujem 36   •   komentari 0
Detaljnije