Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3146396
16 Jan 24
U vezi sam skoro šest godina. Znam da ćete me osuditi i to sa punim pravom ali u zadnjih nekoliko meseci se viđam sa drugim.. Samo seks. Problem je što sam ja zapravo za ovih nekoliko meseci shvatila da dečka ne volim, verovatno nikada i nisam već sam tražila sigurnost i beg od realnosti i problema sa kojima sam se suočavala u to vreme kad smo ušli u vezu...problem je što smo mi skoro pred brakom i on ništa ne sumnja. Ja prosto nemam srca da mu kažem i da raskinem. Sa druge strane, prešla sam tridesetu i jako se plašim da ostanem sama ili da završim sa nekim kretenom...nisam klinka više znam vrlo dobro koliko je teško u tim godinama naći pravog partnera. A dečko je stvarno dobar i mislim da bismo i sutra u braku ok funkcionisali ali ponavljam ne osećam prema njemu tu vrstu ljubavi...a plašim se samoće. Molim vas neki saveti...
225
1783
145
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1110   •   osudujem 7276   •   komentari 63
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579204   •   osuđujem 13490   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158622

Moj otac je moj uzor. Takav čovjek se ne rađa često. Fizički sposoban za sve, zna da vozi kamion, auto, brod, oko struje zna sve, u školi nije bio neki đak i nije nešto mnogo završio ali je pokrenuo v...(više)

odobravam 1164   •   osuđujem 40   •   komentari 0
Detaljnije