Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3154236
17 Mar 24
Muž mi je poginuo je 2 nedelje. Imamo dete od 3 i dete od 5 godina. Ja sam pre naše veze radila u inostranstvu, imala dobar posao, finu platu i ušteđevinu. Vratila sam se u Srbiju i zajedno smo otvorili firmu. Bili smo jedini zaposleni, i podjednako brinuli o deci i svemu. Stan je on nasledio od roditelja u 18.godini. Imali smo sve i onda se sve preokrenulo. Da li sam u krivu što osećam ogromnu ogorčenost zato što njegovi roditelji žele da prodaju stan u kom smo živeli?Oni imaju stan u kome žive, stan koji su prepisali kćerki i 2 vikendice i pritom mi daju nedelju dana da se iselim. Ja imam minimalnu zaradu firme koja još nije dovoljno razrađena i koju ne znam kako ću voditi sama, osim ako sedište ne prebacim u svoj rodni grad gde bih imala podršku majke. Inače nikada nismo imali nikakav konflikt i grozno mi je što im je prva pomisao da me izbace iz stana, iako te znači dodatnu traumu za njihove unuke.
1128
42
81
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13689   •   osudujem 377   •   komentari 38
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579206   •   osuđujem 13491   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije