Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#976533
17 Aug 14
Jedna devojka mi se strašno sviđala i odlučio sam da ju pozovem na večeru bez obzira što nemam para za takvo šta. A hteo sam da ju zavedem, odveo je u najskuplji restoran, naručili skupu hranu, a ja ni dinara u džepu. Na kraju večere kažem ja njoj kao ajde da napravimo nešto ludo, da pobegnemo a da ne platimo. Uverio ju da je to super zabavno i kul. Uspeo sam da ju nagovorim na to i ustali se mi i počeli da bežimo. Počeli da nas vijaju zaposlenici restorana i pošto sam ja brže trčao ja sam uspio da pobegnem a nju su uvatili. Ona je na kraju, pretpostavljam, morala da plati večeru, a ja ju nasreću nikada više nisam ni video ni čuo. A barem sam se najeo za džaba.
3993
17570
119
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#274

Kad nadjem dlaku u jelu nastavim da jedem bez problema

odobravam 1173   •   osudujem 372   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579196   •   osuđujem 13478   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157634

Pita koleginica "A šta radite vi koji nemate decu?" Ne radimo ništa i nemamo ama baš nikakvih obaveza u životu, to samo vi sa decom smete da imate i niko drugi... 😏

odobravam 1248   •   osuđujem 82   •   komentari 0
Detaljnije