Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3161118
13m
Dopisivali smo se par dana i konačno se čujemo. Kratko smo razgovarali, i on je prestao da mi se javlja. Samo mi je napisao da mu se ne sviđa moja boja glasa..
1
6
0
share
odobravam
osuđujem

#3161056
32m
Prije 13 godina sam kao dijete izgubila majku... Rodila sam svoju djevojčicu prošle godine na datum mamine smrti.
40
2
1
share
odobravam
osuđujem

#3161148
51m
Ja šta sam starija sve sam ljepša i privlačnija.. Kao vino sam🍷😍. Jako sam sretna zbog toga jer sam kao mlađa bila baš ruzna i neprivlačna..
58
6
2
share
odobravam
osuđujem

Situacija je sledeća - na samouslužnoj perionici nekoliko automobila čeka u redu za pranje, a lik koji je upravo završio bez blama uzima krpicu i kreće da briše svoj sveže opran auto, a na pitanje: "Druže, možeš da pomeriš auto da i drugi peru?" odgovara: "Šta oćeš ti bre?". Moje pitanje je, za one koji znaju i umeju - kako tačno da urazumim stanje svog uma i oduprem se želji da isti izleti na prvoj krivini i upadne u neki kanal? Kako da nađem razumevanje i takvima želim bilo šta osim zla?
44
9
2
share
odobravam
osuđujem

Teško mi je da gladam kako devojka iskorišćava mog brata, kako je žrtva teških manipulacija i nikako da se otrgne. Žrtva je emotivnih ucena, uhvatila ga je na sažaljenje jer je namučena, jadna i nežna, a u stvari je manipulator, koji želi roba, koji će da joj obezbedi pun pansion, da bi ona mogla da spava do 12h, igra igrice, bez ikakvih obaveza, ima da jede i pije, a neće svoj tanjir da pomeri za sobom. Došla je u porodicu gde se svi volimo i opušteni smo, prihvatili smo je, hteli da joj pomognemo, ali ona ne prestaje sa konst manipulacijama. Stalno joj je loše, temperature, grlo, jajnici, visok pritisak i td, u 20im godinama. Samo se nadam da će shvatiti da ga ne voli, već iskorišćava i da će naći devojku kakvu zaslužuje. Jer nije ljubav da dođe gladan sa posla, a radi po 12h, a ona kuka kako joj nešto fali svaki dan. Ljubav je kad želiš da se osoba pored tebe oseća divno, brineš da l je jela, spavala, a ne gledaš ga kao roba koji će da tebi čini, a ti lezi i odmaraj.
65
15
4
share
odobravam
osuđujem

Moj muž svaki dan hoće da idemo njegovoj mami jer je ona sama i kao usamljena. Meni je to zaista pretjerivanje i počinje mi ići na živce. Stalno ga zivka, ljuti se ako ne dođemo i slično. Ne razumije da mi imamo svoj život, ali izgleda da to ni moj muž ne razumije..
64
7
4
share
odobravam
osuđujem

Manager mi je prije par mjeseci rekao da je svako zamjenjiv a sad me moli da ostanem u firmi jer mi nije uspio naći zamjenu a otkazni rok mi traje još tjedan dana. Toliko o tome.
106
4
1
share
odobravam
osuđujem

Prekinula sam ‘tradiciju’ skupih poklona za rođendan svoje zaove! On nje ja dobijem samo sms poruku, nema vremena ni da pozove. A rođendan svog brata ove godine je zaboravila. A za njen rođednan poklon mora da bude najmanje 200 evra! Toliko se uvredila i evo misli mi se sve sekiramo što neće više da priča sa nama.
103
12
1
share
odobravam
osuđujem

Obrazovana sam i prosečno zarađujem u struci, ali imam sasvim dovoljno za sebe. Sticajem okolnosti sam bila sa momcima koji su različito zarađivali i moram priznati da oni imućniji nikad nisu gledali novac. Oni prosečni su umeli da mi prebace svaki potrošeni dinar. Vrhunac je bio kad mi je jedan rekao u svađi kako je potrošio čitave 3000 na moj rođendanski poklon...
103
14
13
share
odobravam
osuđujem

Radim u jednom kafiću gdje je većina omladine, naravno dok je škole po čitav dan nam dolaze djeca 14-18 godina. Svaki dan imam neki problem s nekim od njih jer su bezobrazni i nemaju nikakvog poštovanja. Još sam im dopustio svašta da se osjećaju lijepo ali uzalud. Oni koji slušaju uvijek budu počašćeni. 😁 Šta bi vi uradili na mom mjestu ?
80
12
11
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva