Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Teško mi je da gladam kako devojka iskorišćava mog brata, kako je žrtva teških manipulacija i nikako da se otrgne. Žrtva je emotivnih ucena, uhvatila ga je na sažaljenje jer je namučena, jadna i nežna, a u stvari je manipulator, koji želi roba, koji će da joj obezbedi pun pansion, da bi ona mogla da spava do 12h, igra igrice, bez ikakvih obaveza, ima da jede i pije, a neće svoj tanjir da pomeri za sobom. Došla je u porodicu gde se svi volimo i opušteni smo, prihvatili smo je, hteli da joj pomognemo, ali ona ne prestaje sa konst manipulacijama. Stalno joj je loše, temperature, grlo, jajnici, visok pritisak i td, u 20im godinama. Samo se nadam da će shvatiti da ga ne voli, već iskorišćava i da će naći devojku kakvu zaslužuje. Jer nije ljubav da dođe gladan sa posla, a radi po 12h, a ona kuka kako joj nešto fali svaki dan. Ljubav je kad želiš da se osoba pored tebe oseća divno, brineš da l je jela, spavala, a ne gledaš ga kao roba koji će da tebi čini, a ti lezi i odmaraj.
113
32
9
share
odobravam
osuđujem

Moj muž svaki dan hoće da idemo njegovoj mami jer je ona sama i kao usamljena. Meni je to zaista pretjerivanje i počinje mi ići na živce. Stalno ga zivka, ljuti se ako ne dođemo i slično. Ne razumije da mi imamo svoj život, ali izgleda da to ni moj muž ne razumije..
109
12
8
share
odobravam
osuđujem

Manager mi je prije par mjeseci rekao da je svako zamjenjiv a sad me moli da ostanem u firmi jer mi nije uspio naći zamjenu a otkazni rok mi traje još tjedan dana. Toliko o tome.
148
6
4
share
odobravam
osuđujem

Prekinula sam ‘tradiciju’ skupih poklona za rođendan svoje zaove! On nje ja dobijem samo sms poruku, nema vremena ni da pozove. A rođendan svog brata ove godine je zaboravila. A za njen rođednan poklon mora da bude najmanje 200 evra! Toliko se uvredila i evo misli mi se sve sekiramo što neće više da priča sa nama.
149
14
9
share
odobravam
osuđujem

Obrazovana sam i prosečno zarađujem u struci, ali imam sasvim dovoljno za sebe. Sticajem okolnosti sam bila sa momcima koji su različito zarađivali i moram priznati da oni imućniji nikad nisu gledali novac. Oni prosečni su umeli da mi prebace svaki potrošeni dinar. Vrhunac je bio kad mi je jedan rekao u svađi kako je potrošio čitave 3000 na moj rođendanski poklon...
138
19
20
share
odobravam
osuđujem

Radim u jednom kafiću gdje je većina omladine, naravno dok je škole po čitav dan nam dolaze djeca 14-18 godina. Svaki dan imam neki problem s nekim od njih jer su bezobrazni i nemaju nikakvog poštovanja. Još sam im dopustio svašta da se osjećaju lijepo ali uzalud. Oni koji slušaju uvijek budu počašćeni. 😁 Šta bi vi uradili na mom mjestu ?
101
13
14
share
odobravam
osuđujem

Brak je zajednica interesa. Kraj priče. Ne zavaravajte se filmskim ljubavima i ostalim glupostima. Čast izuzecima, ali velika većina brak živi kao zajednicu interesa.
123
75
15
share
odobravam
osuđujem

Želim posao gde ću sama moći da upravljam svojim vremenom. Ne mogu da podnesem da MORAM biti negde npr. od 8h do 16h svaki dan. Želim da imam više slobode i fleksibilnosti. Nažalost, još uvek to ne nađoh. Želim da neki dan počnem kasnije ukoliko mi se spava duže. Da radim od kuće kad me mrzi da fizički dođem na posao. Da neki dan kad imam manje posla mogu da radim kraće itd. Bar u današnje vreme bi to trebalo biti normalno, ali nažalost nije.
91
40
16
share
odobravam
osuđujem

Kad ne ideš na redovne preglede kod doktora, kritikuju te da si neodgovoran prema svom zdravlju. Kad ideš redovno da se kontrolišeš, optužuju te da si hipohondar. Odlučite se već jednom.
177
10
18
share
odobravam
osuđujem

Žensko sam i imam vrlo malo krpica, obuće i torbica. Više volim da štedim za putovanja.
166
24
15
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva