Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Namerno sam pitala tatu da mi objasni nešto što je njegova profesija, iako sam mogla da uđem na google, i nađem. Nekako mi je drago kada vidim kako je sav ponosan kad objašnjava :)
11228
134
13
share
odobravam
osuđujem

Bila sam promiskuitetna u mladosti, a sad morališem svojim tinejdžerkama.
7793
2379
36
share
odobravam
osuđujem

Dečko me natjerao da ga zagrlim samo zato što ga je ptica pokakila po ramenu. Želio je da i ja osjetim kako je. Hvala ljubavi.
8879
2016
15
share
odobravam
osuđujem

Хемијску оловку увек палим од раме.
8478
615
41
share
odobravam
osuđujem

Bila sam na razmeni učenika, i zaista sam 'dobila' divnu porodicu. Tri dana sam bila sama u kući sa tom devojkom, njenom sestrom i mamom, a otac joj je bio na službenom putu. Ja nemam tatu od treće godine, i to mi je u neku ruku odgovaralo jer nemam osećaj za muškarca u kući... Sve u svemu, on se vratio kući, i došla je večera. Čovek je bio skroz okej lik, znao je srpski, mi smo svi jeli, dok je on stajao iznad starije ćerke i igrao se njenom kosom. Ja sam slušala porodične dogodovštine, ali bilo mi je jako čudno, jer nikada nisam videla takvu atmosferu, i u jednom trenutku sam ustala, izustila "Izvinite" i počela da plačem, otrčala sam na sprat. Poslala sam mami poruku u kojoj sam se zahvalila za sve što mi je pružila i što sam ovo što jesam, iako nisam nikada doživela tako lep osećaj, tu porodičnu radost kada su svi na okupu. Pozvala me je i počela da plače...
11816
144
34
share
odobravam
osuđujem

Када сам била седми разред, читали смо лектиру ''Хајдук Станко''. Ја сам се сморила већ после 30 страница, исцепала сам пола лектире и кад је наставник пропитивао рекла сам да ми је библиотекарка дала поцепану књигу и да нисам све прочитала. Поверовао ми је.
8145
1805
45
share
odobravam
osuđujem

Na nekom punoletstvu meni nepoznati pijani lik se, nakon sto sam mu ja mrtav pijan rekao da ima lepe patike, izuo i hteo da mi pokloni iste.
15504
122
32
share
odobravam
osuđujem

Jednom sam sjedila u mraku i htjela da pronađem telefon. Pošto ništa nisam vidjela, morala sam uzeti nešto da prosvijetlim pa sam uzela isti taj telefon koji tražim i njim svijetlila ne bih li ga pronašla, dok nisam shvatila šta radim.
13659
182
39
share
odobravam
osuđujem

Jedan gospodin me je nazvao gospođom i pokušao mi prodati kremu protiv bora. Imam 20 godina.
11405
506
36
share
odobravam
osuđujem

Ove godine sam bila popisivačica stanovništva i jedna baba je skinula priglavku da me uvjeri da ona ima kurje oči.
5502
178
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva