Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2506792
04 Dec 18
Udala sam se sa 24 godine, nakon 5 godina veze i svi se prema meni ponašaju kao da sam u zavoru, a ne u braku. Sažaljevaju se, misle da sam trudna ili da sam zbog nečeg drugog bila primorana da se udam mlada. Društvo ne očekuje da ja izlazim više sa njima, čude se kad iazđem i popijem, jer eto udata sam. Drugarice se čude kako mogu da idem na kafe sa njima jer ''mora da imam obaveze oko muža''. Nisam se porodila ako sam se udala, muž mi je sposoban čovek kom ne izigravam mamu. Oboje radimo kućne poslove, nisam domaćica, oboje izlazimo, nekad zajedno nekad svako sa svojim društvom. I dalje mogu da izađem i popijem kao ranije, da odem na kafu, nisam zarobljena, naprotiv. Gore mi je bilo dok sam živela sa roditeljima i imala milion zabrana i konstantno kontrolisanje. Da, mogla sam još da čekam do udaje, ali zašto bih? Da gledam na udaju kao na zatvor i nešto loše kao ljudi koji me osuđuju, nikada se ne bih ni udavala.
6677
179
83
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije