Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2506792
04 Dec 18
Udala sam se sa 24 godine, nakon 5 godina veze i svi se prema meni ponašaju kao da sam u zavoru, a ne u braku. Sažaljevaju se, misle da sam trudna ili da sam zbog nečeg drugog bila primorana da se udam mlada. Društvo ne očekuje da ja izlazim više sa njima, čude se kad iazđem i popijem, jer eto udata sam. Drugarice se čude kako mogu da idem na kafe sa njima jer ''mora da imam obaveze oko muža''. Nisam se porodila ako sam se udala, muž mi je sposoban čovek kom ne izigravam mamu. Oboje radimo kućne poslove, nisam domaćica, oboje izlazimo, nekad zajedno nekad svako sa svojim društvom. I dalje mogu da izađem i popijem kao ranije, da odem na kafu, nisam zarobljena, naprotiv. Gore mi je bilo dok sam živela sa roditeljima i imala milion zabrana i konstantno kontrolisanje. Da, mogla sam još da čekam do udaje, ali zašto bih? Da gledam na udaju kao na zatvor i nešto loše kao ljudi koji me osuđuju, nikada se ne bih ni udavala.
6577
176
83
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 722   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229944   •   osuđujem 13583   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4972   •   osuđujem 1661   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2510814

Drug koji nikada nije imao devojku uvredio se jer sam mu rekao da je debil. Dopisivao se preko neke aplikacije za upoznavanje sa nekom "tip top" ribom iz NS-a. Tražila mu da joj uplati 5000 da bi došl...(više)

odobravam 1949   •   osuđujem 85   •   komentari 0
Detaljnije