Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#196219
06 Sep 13
Danas mi je mama dobila prve nalaze, inače je snimala dojku, koji nisu dobri i pokazali su da ima nešto što mora na dalju pretragu. Ona je plakala, a ja se bojim. Danas sam bio s njom kao da se rastajem od nečega, kao da mi se život raspada. Zagrlio sam je kao nikad u životu, i jako je zajecala u mom zagrljaju, i najgore od svega kad smo ostali sami, rekla mi je: "Ti si sine ipak velik, teško mi je radi nje!" Pogledali smo oboje na malu sestru, onako nevino je stojala s osmijehom na licu do nas i rekla nasmijana: "Mama, meni trebaju dvije sveske bez linija!" Ja ovo pišem i plačem, a 22. su mi godine i nisam velik, i ja još kao malena beba trebam majku, trebam zagrljaj, topli dodir i osmijehe. Bože, jedina si mi nada! Mama, volim Te!
21242
167
121
share
odobravam
osuđujem

#165274
23 Aug 13
Jednom kad sam išla sam sa drugaricom na palačinke, u restoranu je radio dečko koji joj se jako sviđao i kad je došao po našu narudžbinu, ona je rekla: "dve palačinke sa kremom i tvoj broj, hvala". Zajedno su već dve godine.
21185
185
42
share
odobravam
osuđujem

#210051
14 Sep 13
Pošto nisam bila iz tog grada, zamolila sam na ulici jednog dečka da mi kaže kako se zove ulica u kojoj sam, da bih objasnila taxiju da me pokupi... Pozvao mi je taxi sa njegovog telefona, i dok smo čekali da dođe vozilo, pričali smo bzvz... Bio je predivan, ali mi je bilo glupo da mu tražim odmah broj. Nisam mu ni ime znala, a došlo je vozilo i ja sam se pomirila sa činjenicom da je mogućnost da ga vidim opet minimalna... Palo mi je na pamet da pitam taxi službu da mi daju broj sa kog je zvato vozilo koje me pokupilo, izašli su mi u susret kad sam objasnila sve... Nazvala sam ga i predstavila se, bio je oduševljen.. :)
21179
225
55
share
odobravam
osuđujem

#824372
12 Jun 14
Imam prodavnicu bicikala i svaki dan mi u nju svraća jedan mali rom i pita me da mu dam pare za doručak. Iako mu uvek dajem taj dan sam bila nervozna i rekla mu povišenim tonom da nemam pare i da ni ja nisam ništa jela i da izađe iz moje radnje. Posle 15 minuta on se vratio sa jednom kiflom na papiru podeljenom na dva dela i zamolio me da je podelimo. Kada sam to videla samo sam mu rekla "izaberi biciklo koje ćeš da ti poklonim" a nikad slađu polovinu kifle nisam pojela nego tad. :)
21128
145
80
share
odobravam
osuđujem

#68655
14 Jun 13
U autobusu kad idem na trening redovno sam viđao jednu slatku i zamišljenu devojčicu. Kad sam je pitao da se vidimo, ispalila me je na fin način i rekla kako ima frku sa vremenom i puno obaveza :) Kupio sam rokovnik, upisao sebe za 11.04 i poklonio joj isti, ali sam rekao da pogleda šta je u pitanju tek kad izađe iz autobusa. Došla je taj dan na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme. Bio je to početak jedne predivne veze :)
21090
197
118
share
odobravam
osuđujem

#673896
01 Apr 14
Ulazim u poštu da platim ratu za ekskurziju, a ispred mene mala bakica sa maramom, onako seoski, skromno obučena. Dolazi ona na red hoće da podigne muževu penziju jer je on bolestan i ne može da ustane iz kreveta, a radnica na šalteru počinje da urla na nju kako ne može ona da podigne, da treba muž da joj dođe lično, ne zanima je ništa. Baka onako tužna skloni se sa strane i čeka u nadi da će neko da joj pomogne, a radnica nastavlja rečima: "Baba idi kući nećeš da dobiješ pare", u tom trenutku bakica je zaplakala i izašla lagano. Došlo mi je da preskočim onaj šalter i išamaram onu drsku radnicu pošteno. Eto koliko su danas ljudi postali ljubazni.
21084
571
205
share
odobravam
osuđujem

#1913778
07 Jun 16
Danas je moja mama otišla u školu jer je bila pozvana od strane razrednog starešine s namerom da se razgovara o exkurziji. Razredna je izašla napolje sa mojom mamom, pričale su, a vrata su bila otvorena tako da se sve moglo čuti. Kada je moja mama otišla svi su prsnuli u smeh, toliko jak da mi je parao dušu. Izvinite što nemam novca, što živimo skromno i što nemam više tatu da mi priušti sve što vi imate. Izvinite što živim sa majkom i sestrom, koja sada kreće na fakultet. Izvinite što moja majka pislednji atom snage daje da nas iškoluje. Izvinite što ne oblačim nove stvari, izvinite što ne mogu sebi priuštiti odlazak na exkurziju. Izvinite što radim preko leta najteže poslove kalo bi na zimu imali makar za ogrev. Izvinite što mi mama nije ni nalik vašim roditeljima, izvinite što je "bedna" kako kažete, ali ona je moja majka i ima veliko srce i najnežnije ruke čiji zagrljaj niko od vas ne može platiti niti mi ga uzeti.
20974
184
253
share
odobravam
osuđujem

#82745
27 Jun 13
Septembar, klupica u parku, 3 ujutro, prvi put joj rekao volim te, ona mi uzvratila sa ''Volim i ja tebe'' i kao se uozbilji i kroz šalu dobaci ''Znam da si stariji 5 godina ali ja ne se udajem dok ne završim fakultet'' , ja kroz smeh ''Ma obećavaam.'' Koliko sam je obožavao tako blesavu, ludu, jedinstvenu. I danas je takva, samo sa završenim fakultetom, sa detetom i kao moja žena.
20962
250
44
share
odobravam
osuđujem

#14109
17 Apr 13
Ni mi u Hrvatskoj ne znamo koji je mjesec listopad a koji studeni
20950
546
121
share
odobravam
osuđujem

#777515
19 May 14
Živim u jednom selu nadomak Obrenovca, jako blizu ovih nepogoda, ali je selo takve konstitucije da ne može da poplavi. Zbog takve konstitucije, u našem selu nalazi se i vojna kasarna, gde ima stotine evakuisanih, isto toliko ih ima i u osnovnoj školi u našem selu. Radim kao volonter već 48 sati. Nisam umoran! Snagu mi daju još uvek nasmejani ljudi, koji su izgubili sve. Veliki borci su u pitanju, ima i onih nervoznih naravno. Imam nepunih 19 godina jako sam se vezao za jednu staricu, koja je izgubila sve. Pomažem, radim, spremam, nosim, i uspevam da svratim do nje i popričam, pružim reč podrške, mnogo sam je zavoleo. Apelujem na sve volontere pomoćnike, radnike, sve! Imajte razumevanja za ove ljude, život im staje u jedan kofer.
20933
137
100
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva