Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kada me nije briga onda me jure a kada se zaljubim i vidim se sa tom curom u životu sve uništim, previše se prepustim i dam ljubavi i onda pobjegne, danas je žalosno da kako bi zadržao djevojku moraš glumit da nisi tolko lud za njom, sve je otišlo nekim krivim putem, prepustiti se ljubavi je nešto najlijepše zar ne ili sam u krivu?
209
47
14
share
odobravam
osuđujem

Pravim cv i plašim se da ću biti nesposobna da nađem posao.
238
28
9
share
odobravam
osuđujem

Kradem pare od muzičara u Knezu.
22
451
5
share
odobravam
osuđujem

Što sam starija sve manje volim i sve mi je teže da komuniciram sa ljudima. Da sam znala da će biti tako, i ja bih pojurila neko zanimanje za kompjuterom.
265
21
5
share
odobravam
osuđujem

Oduvjek sam maštala o tome da imam dobru obitelj i budem sretna, dolazim iz disfunkcionalne obitelji, u kući stalne svađe, nema se novca, znam šta znači bit gladna i bez struje, hvala Bogu sad je bolja situacija. Ali nikad nisam imala normalan Božić, Uskrs jer je tata pijan, kako godine idu sve manje maštam o tom da stvorim svoju obitelj jer nemam ni za sebe, a imam već 30 godina.
273
17
7
share
odobravam
osuđujem

Ne znam je li mi njuh toliko osjetljiv, ali dovoljno je da neko samo 3 sekunde uđe u sobu, i da soba odmah čitava nenormalno zabazdi na cigare, prženje i kaladont, da je ne mogu izluftirati ni za 15 minuta 🤮
81
182
4
share
odobravam
osuđujem

Često kada sam u gostima, dok je domaćin u wcu ja zavirim u fioke.
33
434
10
share
odobravam
osuđujem

Juče kada sam spremao kovertu za 18. rođendan jedne top ribe nisam polizao kovertu već sam polnim organom prešao preko onog dela gde se liže.
28
553
19
share
odobravam
osuđujem

Ložim se na devojku mog najboljeg druga.
48
287
21
share
odobravam
osuđujem

Sa dečkom sam u vezi na daljinu već skoro godinu dana. Na početku je sve bilo toliko divno i baš smo se zavoleli. Bio je malo ljubomoran u nekoj zdravoj meri ali mi je rekao da je takav zato što me voli i brine. Posle nekog vremena ja sam počela da pokazujem ljubomoru ili neku posesivnost zato što on nije prestajo da izlazi svaki dan i vikendom. Smatrala sam da to nije ok prema meni zato što ja ne izlazim. Nemaš šta da tražiš svaki dan u kafiću kad imaš devojku, nisi klošar. Možeš par puta nedeljno ali ne svaki dan. E sad je došlo do toga da se konstantno svađamo oko gluposti. On mi sad sve dozovoljava i da izađem u brusu, gola ako treba. Znam da mu donekle smeta ali neće ništa da kaže. Rekao mi je jednom da misli da ja imam jača osećanja nego on. Ne znam da li me ne voli više zato što smo se toliko raspravljali ili jednostavno nema dovoljno muškosti. Tamo gde je svejedno nema ljubavi. Čim postane svejedno gde si, sa kim si, kako si znaj da te više ne voli.
55
263
19
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva