Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#675744
01 Apr 14
Ulazi devojka u lift sa mnom i pitam je na koji sprat i ona mi odgovara imam dečka... Rekoh blago tebi, a na koji ćeš sprat?
29954
198
117
share
odobravam
osuđujem

#513747
22 Jan 14
Supruga mi je trudna i kad gledam kroz šta sve prolazi (mučnine,umor...) i kad čitam što ju sve čeka kasnije u trudnoći, pa porod, pa oporavak od poroda, pa dojenje...ja to ne bih mogao, mislim da bi doslovno umro...zato žene, osobito majke...kapa i naklon do poda.
29781
221
97
share
odobravam
osuđujem

#480184
12 Jan 14
Pijemo drugar i ja u kafani, dolazi mali ciga i trazi neki dinar, a ja umesto kojeg dinara poručim mu sok i kažem mu "Sedi tu sa nama malo" , kad gledam mali počeo da vadi ono sitno para što ima. Ja ga pitam "Šta ćeš to?" a mali kaže "E sad ću ja da častim, ti si mene častio, sad ću ja tebe". Mali ciga me je prosvetlio do kraja života!
29632
150
61
share
odobravam
osuđujem

#1039432
30 Sep 14
Viđali smo se godinama u prevozu, ali se nikada nismo upoznali. Cela moja srednja škola, ceo fakultet...bilo je dana, pa čak i meseci, da se ne sretnemo, a onda dođe dan i vidim ga... Svaki put mi je zaigralo srce kada ga ugledam...nikad to nisam osetila ni sa jednim drugim, a kamoli sa osobom koju ni ne poznajem. Često sam maštala o tome kako se zove, gde živi, gde radi, nisam uspela ni na koji način to da saznam, znala sam samo da je par godina stariji od mene... Plašila sam se da priđem, zbog njegove neobične ozbiljnosti i moje večite nesigurnosti da se nikome ne sviđam i da nikad nisam dovoljno lepa... Međutim, evo nakon toliko godina, on je prišao meni... Priznao mi je da me je posmatrao godinama, da sam mu se dopala još prvog dana kada me je video i da je sve ovo vreme vrlo često maštao o našem upoznavanju, znao je i kako se zovem i gde živim i šta studiram... "Čekao sam da odrasteš..." Imam 23, a on 28 godina, nenormalno smo zaljubljeni i srećni u vezi. p.s.Prevoz je čudo!
29254
215
261
share
odobravam
osuđujem

#487140
14 Jan 14
Pjevam ja ''sve mi dobro ide osim ljubavi, osiiim ljuuubavi..'', a tata dobacuje ''pa ne ide ti ni u školi baš..''
29166
144
36
share
odobravam
osuđujem

#229081
22 Sep 13
Imam 19, a sestra 16 godina i roditelji su nam razvedeni već 5 godina. Pre par dana mama je pozvala tatu na ručak jer ga nismo dugo videle. Poneo je snimke kada smo mi bile male, a tu je bio i snimak sa njihovog venčanja. Odjednom, oboje su pustili suzu, a tata je izadio kutijicu sa prstenom i zaprosio mamu, opet. Evo, sve je još lepše nego pre! I dalje se vole više od života!
29146
295
58
share
odobravam
osuđujem

#1083608
14 Oct 14
Bilo je 22h krenula sam u kupatilo i pukne mi vodenjak. Vičem ja mužu, idem ja da se istuširam ti se presvuci i uzmi torbu za porodilište, pukao mi je vodjenjak. Kad sam ušla u kadu, kad me šlog nije strefio, utrčava moj muž u kupatilo, lupi onim vratima i sav usplahiren uzima pribor za brijanje i počinje da se brije! Kažem ja njemu "Jesi ti normalan čoveče, što se sad briješ?" Kaže on meni "Pa da ne grebem bebu bradom kad je poljubim." :-) Inače porodila sam se 29 sati kasnije, a on se obrijao 7 puta za to vreme. :-)
28941
183
130
share
odobravam
osuđujem

#208159
12 Sep 13
Moj drugar bio kod kuce sa devojkom, sami njih dvoje. Inače u vezi su bili oko 2god. Pred veče pozove njega društvo na fudbal. Ona kao idi, ostaću ja gledacu malo tv dok se ne vratiš. I ode on kad tamo 4-5 ekipa, njemu se nije dalo čekati i vrati se. Sad pokušati citirati njega... Kaže: " Vraćam se ja, ulazim u kuću, kad čujem neke zvukove na spratu. Aj kontam ostala je ona, gleda tv, sluša muziku, šta znam. Raspremim se i krenem na sprat do nje. Kako sam se približavao mojoj sobi zvuk i buka su postajali sve jači. Vrata nisu bila zatvorena do kraja, provirim kad ona se pamprči (k*ra) sa nekim likom NA MOM KREVETU U MOJOJ SOBI. Izađem na balkon, zapalim cigar, ispušim. Vratim se unutra oni još odrađuju poso. Uđem i kažem OĆE`L TO DOMAĆINE." Naredna scena par sek. niko ništa ne progovara. Posle je krenulo neko pravdanje, nije to tako bla bla bla.. Raskinuli su naravno. All nikad neću zaboraviti kad je reko OĆE`L TO DOMAĆINE, ja sam plakao, i dan danas kad se setim zaplačem od smeha. KRALJ.
28912
325
113
share
odobravam
osuđujem

#213437
15 Sep 13
Imam naizgled divan brak. I ja i muž visoko obrazovani, radimo na odličnim pozicijama, imamo veliki stan, dva automobila, putujemo nekoliko puta godišnje, imamo prelepu devojčicu, sve savršeno... Svi nam u okolini zavide... Međutim, ja već skoro pet meseci trpim psihičko a neretko i fizičko nasilje... iz meni nepoznatih razloga. Ničim izazvan, besni kad se vrati sa posla, a ja mu dođem kao izduvni ventil. Naravno, mislili smo da dete ništa ne primećuje, pred njom smo najbolji mama i tata. Ali, kada me je sinoć izvređao i izašao van, ćerka (5 god) je došla kod mene, jako me zagrlila i rekla: Mama, nemoj da plačeš, ja ću da te branim od svih kad još malo porastem. Obrisala mi je suze i jako me grlila. Sinoć sam odlučila da se razvedem. Zbog nje. I zbog sebe.
28893
279
122
share
odobravam
osuđujem

#1122358
04 Nov 14
Družim se sa osobom koja boluje od Downovog sindroma. Stalno mu dajem neke kao "obaveze" da mi pomaže i koje su vezane za moj posao iako za to nema nikakve stvarne potrebe. Odgovorniji je od većine ljudi koje poznajem i sve uradi besprekorno. Kada primim platu, svaki mjesec odvojim za njega jedan mali dio i to je njegova "plata" što "radi kod mene". On je tada jako ponosan i tog momenta najsretniji čovjek na svijetu. Moja najveća nagrada je kada vidim njegovu sreću i zadovoljstvo.
28840
136
176
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva