Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#1392318
02 Apr 15
U braku sam sa čovekom koji nema fakultetsko obrazovanje i koji radi fizički posao. Postala sam nezadovoljna i svaki dan mu tražila mane i odbijala ga od sebe, ponižavala i mislila da je manje vredan. Pomislila sam da mi treba neko na mom nivou. Upoznala sam jednog mladog perspektivnog dečka i sa njim započela tajnu vezu i svoj brak stavila na off. Muža sam ignorisala i pripremala se za razvod. Da stvar bude gora zaljubila sam se kao nikada pre i veza je potrajala dugo. Međutim postoji jedan problem. Čim društvo pozove ovaj odlazi van i pije bez granica do mjere da ne zna šta priča i to je postalo odvratno. Čovjek ne može piti a da se ne komira i svaki put ista priča što me umorilo. Sve češće se se setim muža koji je kakav takav uvek imao lepo ponašanje i bila sam mu preča od svega tj. rado je birao vreme sa mnom nego društvo. A alkohol da ne spominjem, opijanje mu nije trebalo jer je imao mene. 
2407
16052
513
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osudujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579213   •   osuđujem 13497   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3159839

Prestao sam da pušim sa 29 godina zbog devojke u koju sam se zaljubio. Rekla mi je da ne može da bude u vezi sa pušačem. Od puberteta pati od migrena i između ostalog duvanski dim joj je okidač. Prvo ...(više)

odobravam 1117   •   osuđujem 25   •   komentari 0
Detaljnije